Close
+355684341997
info@mishelfizioterapi.com
 • NE BËJME GJËRA TË VOGLA
  ME DASHURI TË MADHE
  MË SHUMË INFORMACION
 • NE BËJME GJËRA TË VOGLA
  ME DASHURI TË MADHE
  MË SHUMË INFORMACION
 • SHËRBIMET TONA
  MË SHUMË INFORMACION

Mishel Fizioterapi

Eshtë qëllimi im për të krijuar një mjedis të rehatshëm, të sigurt, ku do të punojmë së bashku për të arritur më të mirën për trupin tuaj.

PT. Mishel Tapia

Fizioterapia dhe Rehabilitimi në Ortopedi

Trajtojmë pacientë që vijnë nga dëmtime sportive dhe kronike. Përmiresojmë performancën e tyre pa injeksione dhe pa medikamente.

KENI KRYER NJË NDERHYRJE APO KENI NJË DHIMBJE QË JU SHQETESON?

Mishel Fizioterapi është vendi që iu duhet për të zgjidhur problemin tuaj! I specializuar për trajnimin e forcës muskulare dhe rehabilitimin Post-Op.

SHËRBIMET TONA

MË POSHTË GJENI DISA NGA SHËRBIMET QË MUND TË GJENI PRANË NESH

CAKTO TAKIMIN TËND!

REZERVO NJË KONSULTË DUKE NA KONTAKTUAR KËTU!